SPREKER

Cleo Epskamp

Het MKB en de Retail is voortdurend in beweging

Dit vraagt bewust zijn van de organisatie en hun medewerkers. Oude wetten en succesnummers bestaan niet meer. Sustainable ondernemen vraagt een andere aanpak. En die begint altijd bij jezelf!

Als spreker zet ik in 23 minuten jouw bedrijf in een andere stand. Vol zelfspot, eerlijk en open neemt ik je mee als spreker om jou dat zetje in de rug te geven om ook kleine veranderingen toe te passen met een duurzaam resultaat in je persoonlijk en zakelijke leven.

Ik ben ervaringsdeskundig als ondernemer in training en coaching en heb de belevingswinkelketen …Leuk! (14 winkels) neergezet. In 2013 moest ik onverwacht mijn deuren sluiten en verloor ik huis en haard. Tijdens deze inspirerende peptalk neem ik je mee naar een nieuwe werkelijkheid en besloot ik te ontdekken: Hoe dan wel!
Mijn ontdekkingsreis leverde harde confrontaties op met mezelf en mooie nieuwe inzichten. Die veranderingen hebben onder andere geleid naar de zeer succesvolle winkel Leuk By Cleo in Utrecht.

Masterclass- Shortcut naar het nieuwe thuiswerken.

Naast spreken geeft ik ook een Masterclass – Shortcut naar het nieuwe thuiswerken (dagdeel) en inspireer ik de groep duurzaam te bewegen naar een lichter leven met minder stress en meer werkgeluk.