Ontplooi jouw persoonlijke potentieel 

Enneagram masterclass

Het enneagram is een dynamisch model dat inzichten geeft in je werkelijke drijfveren, overtuigingen en patronen: er ontstaat meer inzicht in jouw communicatie en dat van de ander. Daarom biedt het een immense mogelijkheid voor persoonlijke groei. Tijdens deze masterclass leer ik je alles over het enneagram en hoe je jouw potentieel kunt ontplooien.

Over deze masterclass

Deze masterclass duurt twee dagen (van 09.00 -17.00) en is inclusief koffie, thee, fris en lunch + werkboek en een bonus. Het is een intensieve, interactieve masterclass en deze masterclass is ook te boeken als in-company training. 

 

HET ENNEAGRAM 

Waarom is dit zo belangrijk?

Ruim dertig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het Enneagram. Met vele managementmodellen en inzichten over jezelf en de ander heb ik gewerkt. Veel zijn gebaseerd op gedrag en jouw reactie daarop. 

Toen ik zelf mijn eerste Enneagram training volgde werd ik volledig weggeblazen door de mooie mix van wijsheid en inzichten en besloot hier mijn eigen masterclass op te ontwikkelen. 

“Ontdek wie je bent en wees zo.”

Pindarus

Het  Enneagram is een eeuwenoud wijs en ontwikkeld systeem waarin de mens wordt beschreven aan de hand van negen typen. Deze typen kijken naar overtuigingen en de sleutel tot jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het Enneagram geeft handvatten en meer richting aan onze persoonlijkheid. Je relaties zowel in werk als in privé worden beter doorgrondt en je leert elkaar beter begrijpen. Conflict in relaties worden hierdoor inzichtelijker en gemakkelijker te hanteren. 

OOST EN WEST VERENIGD 

Een dynamisch model voor groei

Inzichten uit het oosten worden in het enneagram gecombineerd met de praktische filosofie van het westen. Oost en West verenigd. Het bleek een dynamisch model die inzichten geeft in je werkelijke drijfveren, overtuigingen en patronen. Het biedt een immense groeipotentie en ontwikkeling. Je gaat veel beter begrijpen hoe de werkelijkheid van de ander eruit ziet. En dat daartegen vechten niet zinvol is. Het levert meer begrip op in de relatie met jezelf en die met anderen. 

Daarnaast heb ik nog nooit zoveel positieve reacties gekregen op mijn training!

Na het werken met het enneagram ontstaat er direct een behoefte om te groeien omdat dit model werkt vanuit authenticiteit en veiligheid. En nog steeds na al die jaren, blijf ik leren, lezen en telkens opnieuw word ik gevangen en meegenomen door de kracht van dit model.

“Neem het begrip van het oosten, de kennis van het westen – en ga op zoek.”

Gurdjieff

INTERACTIEF, PRAKTISCH EN WAARDEVOL

Een unieke live masterclass

In deze persoonlijke en kleinschalige masterclass werk ik met maximaal 15 deelnemers. Dit om de dialoog en interventie te waarborgen. Het zijn twee interactieve dagen vol inzichten die je persoonlijk leiderschap zullen vergroten. Maar, je gaat niet alleen luisteren: je gaat ook doen!

Mijn aanpak is altijd gericht op resultaat en persoonlijke groei. Ik overdrijf niet als ik je vertel dat dit een life-changing event voor je gaat worden. De reacties van mensen spreken boekdelen. 

Op een prachtige locatie

Dit ga je leren:

✔ In twee intensieve dagen leer ik je wie je echt bent.

 ✔ Inzichten in je overtuigingen, patronen en denkwijze.

✔ Ervaar hoe de werkelijkheid van een ander eruit ziet.

✔ Inzicht over het ontstaan van het Enneagram.

✔ De structuur van het Enneagram.

✔ Leer hoe je overtuigingen tot stand komen.

✔ Ontdek waarom je doet wat je doet.

✔ Krijg meer inzicht in stress, ontwikkeling en je communicatie.

✔ Ben je een Hoofd type, Hart type of een Intuïtief type?

✔ Leer alles over de negen Enneagram typen.

✔ Ontwikkel meer begrip en inzicht in de ander.

✔ Ontdekt jouw potentieel en dat van de ander.

✔ Inzicht in de dynamiek van het enneagram.

✔ Leer effectief te communiceren.

 ✔ Kom en blijf beter in balans.

 ✔ Het Enneagram als team building instrument.

 

Dit kun je verwachten:

✔ Twee intensieve dagen training Personal Leadership.

✔ Koffie, thee, versnaperingen en goede lunch.

✔ Inclusief speciaal werkboek.

✔ Inclusief het boek ‘Handboek Enneagram’ (t.w.v. €30,-) 

✔ Bijzondere meditaties tijdens de masterclass.

OVER MIJ

Wie is Cleo Epskamp?

Hi IK BEN CLEO EPSKAMP EN DIT IS MIJN VERHAAL

De afgelopen 25 jaar heb ik mijn ‘ondernemers-schoenen’ aangetrokken en verschillende bedrijven gebouwd. Naast mijn ervaring als management trainer heb ik uiteindelijk mijn boetiek winkelketen …Leuk! gestart en uitgebouwd naar 14 vestigingen. Mijn werkervaring en levenslessen heb ik verwerkt in mijn programma’s en mijn enneagram masterclass.

Wil je met mij werken? Klik dan hier

LEES VERDER

“De inzichten die ze deelt zijn direct toepasbaar.”

A life changing event! Zo kan ik mijn eerste ontmoeting met Cleo wel bestempelen. Zij was het die mij en mijn teamgenoten liet kennismaken met het Enneagram. Het Enneagram is sedert dien een hele belangrijke leidraad voor me. Het brengt me zelfinzicht en doet me mijn omgeving beter begrijpen, beter samenwerken en helpt me de juiste keuzes maken bij het samenstellen van teams.” – Liesbeth van Houwelingen

“Als je het leven voorwaarts wilt leven moet je het achterwaarts begrijpen. Het vergt moed om in vrijheid weerstand en spanning te omarmen. In de ruimte die ontstaat kun je groeien en bloeien. Cleo motiveert en inspireert je vanuit kennis en eigen ervaring.” – Ingrid Valks

Cleo denkt niet in rechte carrièrelijnen maar volgt het pad van ontwikkeling. Altijd met lef en gevoel voor humor. Met haar wendingen en veerkracht verbaast en inspireert ze steeds opnieuw haar vrienden en zakenrelaties. Zij laat zien wat je eigen rol is in je leven. Hoe je, als je ten onder lijkt te gaan, juist boven kunt komen. De inzichten die zij deelt zijn direct toepasbaar en helpen je om niet bang te zijn.” – Mirjam Nouwen

“Zeer ervaringsdeskundig en doorleefd! Cleo is een goed voorbeeld over hoe verandermanagement in het leven en werk toe te passen.” – Prof. AJ Cozijnsen

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor iedereen zichzelf willen ontwikkelen en hun volledige potentieel willen ontplooien. Maar ook; zichzelf beter willen leren kennen om zo betere keuzes te kunnen maken in hun zakelijke en persoonlijke leven.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na deze tweedaagse masterclass zul je jezelf beter begrijpen. Je weet waar je sterke en minder sterke punten liggen en wat de volgende stappen zijn om de kwaliteit van jouw leven naar een volgend niveau te brengen.

Wat als mijn vraag niet hiertussen staat?

Stuur een mail naar cleo@cleoepskamp.nl en ik zal zo snel mogelijk je vraag via de mail beantwoorden.