CLEO EPSKAMP

Dit is mijn verhaal

In de afgelopen 25 jaar heb ik mijn ‘ondernemers schoenen’ aangetrokken en uiteindelijk verschillende bedrijven gebouwd. Na mijn hotelschool heb ik vele jaren gewerkt aan een carrière met veel sales en management ervaring. Vervolgens ben ik op mijn 28e aan de slag gegaan als Management Trainer bij een trainingsbureau in het zuiden van het land.

Trainen: mensen bewust maken en stappen laten zetten. Het bleek een grote passie! Vele opleidingen volgden om mijn expertise verder te ontwikkelen, waaronder: NLP (Practitioner, Master), het enneagram en andere persoonlijke ontwikkelingsmodellen.

Inmiddels werk ik al vele jaren met mijn eigen bedrijf als Trainer en Business Coach en verzorg ik Persoonlijke Leiderschapstrainingen en commerciële trainingen gericht op groei en impact.

Als ondernemer heb ik een boetiek winkelketen opgebouwd met 14 winkels die ik na de crisis in 2013 in afgeslankte vorm heb doorgezet. Het dagelijks management is gedelegeerd waardoor ik alle ruimte en tijd heb om me te focussen als Trainer en Business coach.

 

MOMENTEEL

Dit is waar ik mee bezig ben

SPREKER EN TRAINER

Regelmatig geef ik als spreker en trainer inzicht over zelfkennis, vallen en opstaan maar ook het enneagram en zelfontwikkeling. Met woman on a mission heb ik online trainingen ontwikkeld om succesvol in balans te komen én te blijven. Mijn enneagram masterclass blijft mijn favoriete life-changing event.

ONLINE EN OFFLINE ONDERNEMEN

Nog steeds ben ik trotse eigenaresse van Leuk! By Cleo, een boetiek kledingzaak in Utrecht. 

GOED ZORGEN VOOR MEZELF

Ik geloof dat investeren in je eigen balans de kwaliteit van je leven verhoogt. Yoga, meditatie en regelmatig de natuur in zijn onderdeel van mijn leven.