CLEO EPSKAMP

Dit is mijn verhaal

In de afgelopen 25 jaar heb ik mijn ‘ondernemers schoenen’ aangetrokken en uiteindelijk verschillende bedrijven gebouwd. Na mijn hotelschool heb ik vele jaren gewerkt aan een carrière met veel sales en management ervaring. Vervolgens ben ik op mijn 28e aan de slag gegaan als Management Trainer bij een trainingsbureau in het zuiden van het land.

Trainen: mensen bewust maken en stappen laten zetten. Het bleek een grote passie! Vele opleidingen volgden om mijn expertise verder te ontwikkelen, waaronder: NLP (Practitioner, Master), het enneagram en andere persoonlijke ontwikkelingsmodellen.

MOMENTEEL

Dit is waar ik mee bezig ben

SPREKER EN TRAINER

Regelmatig geef ik als spreker en trainer inzicht over zelfkennis, vallen en opstaan maar ook het enneagram en zelfontwikkeling. Met woman on a mission heb ik online trainingen ontwikkeld om succesvol in balans te komen én te blijven. Mijn enneagram masterclass blijft mijn favoriete life-changing event.

ONLINE EN OFFLINE ONDERNEMEN

Nog steeds ben ik trotse eigenaresse van Leuk! By Cleo, een boetiek kledingzaak in Utrecht. 

GOED ZORGEN VOOR MEZELF

Ik geloof dat investeren in je eigen balans de kwaliteit van je leven verhoogt. Yoga, meditatie en regelmatig de natuur in zijn onderdeel van mijn leven.

SPREKER | Trainer | ONDERNEMER

Een bewogen levenspad

In 1996 startte ik mijn eigen trainingsbureau ‘Houvast’ samen met mijn voormalige partner Willem Gunzeln.

Omdat wij een thuis gevoel wilden creëren tijdens onze trainingen besloten we een persoonlijke vergadervilla te kopen en daar ons heiligdom..een ‘Mi Casa es Su Casa’ van te maken. Ook werkten we op locatie Huis te Zaanen, wat nog steeds actief gebruikt wordt voor kleinschalige en persoonlijke vergader- en trainingssessies.

Ik hecht grote waarde aan sfeer, veiligheid en warmte als onderdeel van mijn seminars en masterclasses. In een prettige, ontspannen sfeer zonder prikkels, vergroot dat de effectiviteit. Na 12 jaar drukte, 2 heerlijke kinderen en een mooi en succesvol bedrijf, besloten Willem en ik dat onze wegen zich gingen scheiden. Een zware beslissing die vele nieuwe keuzes met zich mee bracht.

Ik besloot om een ander pad te kiezen. Ik wilde een bijzondere eerste conceptwinkel in Nederland bouwen onder de naam …Leuk!

Een persoonlijke boetiek winkel met mode, wonen en leven. Het is niet gebleven bij 1 winkel; in 12 jaar zijn het er 14 geworden.

Een geweldige tijd als ondernemer, coach en stylist volgden. Een tijd van keihard werken, vele grote successen maar ook grote ups en downs. Echter, in het staartje van de crisis in 2013 zakte mijn bodem onder mijn voeten weg.

Mijn bedrijf ging failliet en ik verloor alles wat ik had opgebouwd. Een nieuwe fase brak aan.

 

Ik heb ruim 5 jaar nodig gehad om me weer goed te voelen en in balans te komen. En vooral…een betere versie van mezelf te kunnen worden. Al deze ervaringen heb ik doorleefd. Ik heb geleerd, ik heb vooral afgeleerd, ik heb hulp gezocht en mijn lichaam en geest onder de loep genomen en een andere levensstijl ontdekt.

Yoga, meditatie, een betere balans, anders leven en eten en vooral rust creëren in mijn drukke mind hebben mij uiteindelijk veranderd in wie ik nu ben. Naast spreker, coach en trainer blijf ik ook ondernemer en heb ik nog een winkel in Utrecht, Leuk! by Cleo.

Mijn werkervaring en levenslessen heb ik verwerkt in mijn online programma live masterclasses. Maar vooral in mijn dagelijks leven pas ik deze elementen nog steeds toe.

Graag neem ik je mee tijdens een van onze ontmoetingen om je te delen in mijn verhaal met de bedoeling je te inspireren en ook weer een stapje vooruit te laten maken naar een betere versie van jezelf.