ONLINE MASTERCLASS

On a Mission 

voor minder stress en meer werkgeluk

Over dit online programma

Tijdens dit online programma leer ik je hoe jij weer in je kracht kunt komen zonder stress. Ik ga je leren hoe je door middel van kleine stappen jezelf binnen 6 weken opnieuw kunt uitvinden voor een leuker en bovenal succesvoller leven!

Handig om te weten

Je kunt direct starten met het programma. Na aanmelding kun je direct beginnen en op jouw eigen tempo de lessen volgen. Je kunt je nu aanmelden en profiteren van de earlybird prijs van €99

INVESTEER IN JEZELF

Voor wie is dit programma?

Dit online programma is bedoeld voor mannen en vrouwen die het druk hebben met hun werk, hun leven maar zichzelf regelmatig vergeten. En zonder dat ze dat beseffen. Tijdens deze 6 video lessen (+ een bonus) en werkboeken ga ik je leren hoe ik van een gehaaste levensstijl ging naar een relaxed, fijn en succesvol leven nadat ik mijzelf opnieuw had uitgevonden. 

Van kleine stappen naar groot succes!

Ons leven is een grote evenwichtsbalk waar we regelmatig op balanceren. Ik ben er vanaf gelazerd en inmiddels met mooie, ingelijste blauwe plekken geheeld, een leuker mens en vooral een beter gebalanceerde vrouw geworden.

Ik moest mezelf opnieuw uitvinden en mijn persoonlijke reis geeft vele nieuwe inzichten die simpeler zijn dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden!

Het vraagt slechts discipline en doorzettingsvermogen. Een belangrijke voorwaarde om een grote stap naar voren te kunnen zetten. Wil jij ook een betere versie van je zelf worden? Dan is dit online programma voor jou.

Wat ga je allemaal leren?

✔ Hoe maak je kleine stappen met grote impact?

✔ Hoe verander je tegenslag in een uitdaging?

✔ Hoe kun je loslaten en leren vertrouwen?

✔ Hoe ga je om met stress in je leven?

✔ Hoe krijg je inzicht in je eigen patronen en overtuigingen?

✔ Hoe kun je op een simpele manier gezonder leven?

✔ Hoe integreer je meer ‘Me Time’ in jouw leven?

+ Bonus: kennismaking met ‘The poweroftimeof’, Ingrid Valks

+ Bonus: stressexpert en bestselling auteur Jurgen Spelbos 

INHOUD PROGRAMMA

On a mission

Deel 1: Mijn verhaal en levenspad

Ik ga je meenemen in mijn verhaal en reis die ik als ondernemer, trainer, moeder, vrouw en als multitasker heb ervaren. Wij vrouwen zijn een kei in alles te willen controleren. We regelen, organiseren en managen.

We overladen ons met verantwoordelijkheden, voelen ons regelmatig schuldig en nemen weinig tijd voor reflectie. Of we werkelijk vertrouwen hebben of we op ons eigen pad zitten, die vraag stellen we ons onvoldoende.

Het woord stress kennen we wel, echter dat hoort er nu eenmaal bij. Inzicht krijgen in wie we zijn en wat we nu werkelijk willen, daar is tijd en aandacht voor nodig.

Ik help jou in deze eerste sessie om je hiervan bewust te worden. Ik deel magische lessen over mijn persoonlijke reis. Samen nemen we de lessen door van alle sessies. In dit verhaal vindt je direct ook de ingrediënten voor verandering: tips en een praktisch plan van aanpak.

Deel 2: In je kracht komen

Wat kun je doen om verandering te realiseren in je leven en meer balans te creëren?
Duidelijkheid krijgen in wat je wil voelen.
Hoe komen we uit de ratrace van druk zijn in je hoofd en te veel doen? Hoe vind je balans maar maak je toch stappen naar het leven dat jij voor ogen hebt? Veranderen, hoe doe je dat?

Als je doet wat je deed krijg je wat je altijd gekregen hebt. Succesvol veranderen in kleine consequente stappen. Ik ga het je leren.

Een stappenplan om verandering om te zetten in actie. Ik geef je inzicht in krachtige visualisaties waardoor je sneller je verlangen tot stand kunt brengen. Het is tijd voor ‘me time’. Ontmoet één van mijn persoonlijke coaches en kom in je kracht door middel van inzichten, oefeningen en tips.

Deel 3: Een nieuw inzicht over stress

Stress….
Heb jij wel eens last van stress?
Wat gebeurt er fysiek met je en in je hoofd?
Stress, vriend of vijand? Het verschil tussen gezonde en ongezonde stress. Hoe werkt ons stress systeem? Dit en meer gaan we behandelen tijdens deze module.

Het stress systeem van vrouwen werkt anders dan dat van mannen door het effect van alle vrouwelijke hormonen op stress en disbalans. Het fysiologische aspect van stress en de effecten daarvan. Wat kun je eraan doen? Een vernieuwende life-changing aanpak om met stress te dealen. Ontmoet mijn stress coach en auteur van het boek Stressologie, bestselling auteur Jurgen Spelbos.

Deel 4: Denk het, voel het, doe het

Vertrouwen is de basis van succes. Daarom is het belangrijk om dit te ontwikkelen. Hoe leer je wat jouw basismotivaties zijn en je werkelijke drijfveren? Door te leren vertrouwen. Hoe dat werkt ga ik je helpen ontdekken. Daarnaast laat ik je kennismaken met het enneagram; een dynamisch model voor persoonlijke groei. Hierdoor kun je angsten overwinnen en in je eigen licht gaan staan. Hoe kom je daarmee in contact? Ik ga het je leren door middel van oefeningen en een visualisatie.

Deel 5: Vergeef je gedachten

Overstijg jezelf door je gedachten te managen.
Een korte inleiding over dit proces. De week van leren om te ontspannen. Ontspannen is slechts de optelsom van één verandering in jezelf. Visualisaties om je gedachten te laten komen en te laten gaan.
Ook hier krijg je oefeningen, tips en een nieuwe ontmoeting met een andere coach en hulpbron die oefeningen geeft ter ondersteuning van leren makkelijker te ontspannen.

Deel 6: On a mission

De kracht van verandering , de kracht van niets doen. Niets doen en toch vertrouwen vol passie en overgave. Acceptatie en rust inbouwen.
Leren vertrouwen op jezelf. Vertrouw jouw missie en leef jouw missie Hoe pak je dit aan?
Ik ga je helpen zodat ook jij een woman on a mission wordt!

Deel 7: BONUS! Dit zit er ook bij!

✔ Extra online sessie voor een relaxte en bewuste levensstijl

✔ Beantwoorden van vragen tijdens de sessies

✔ Het boek Stressologie van Jurgen Spelbos ter waarde van €22,50

✔ Online stappenplan en ondersteuningsplan

✔ Ontvang €300 korting op mijn masterclass

✔ Werkboek en oefeningen bij iedere les

✔ Download de werkboeken in PDF formaat

✔ Toegang tot besloten Facebook groep

✔ Introductie training Enneagram

✔ Een sessie met expert Ingrid Valks over ‘Me-Time’

✔ Een sessie met stressoloog Jurgen Spelbos 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE!

plus

Online + personal coaching

De coaching zal 1.15 uur duren en zal per skype plaatsvinden zodat je dit in je eigen omgeving met mij kunt doen. Per mail zullen we een afspraak maken en zal ik contact met je opnemen en de coaching inplannen

OVER MIJ

Wie is Cleo Epskamp?

Hi IK BEN CLEO EPSKAMP EN DIT IS MIJN VERHAAL

De afgelopen 25 jaar heb ik mijn ‘ondernemers-schoenen’ aangetrokken en verschillende bedrijven gebouwd. Naast mijn ervaring als management trainer heb ik uiteindelijk mijn boetiek winkelketen …Leuk! gestart en uitgebouwd naar 14 vestigingen. Mijn werkervaring en levenslessen heb ik verwerkt in mijn online programma On a Mission en mijn enneagram masterclass.

Wil je met mij werken? Klik dan hier

LEES VERDER

MELD JE HIER AAN

On a mission

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

DIT ZEGGEN ANDEREN

Ervaringen van deelnemers

“Een waardevol online programma voor iedereen die toe is aan verandering, inzicht en geluk” – Marjolein Valks

“Een must-watch programma voor iedereen die toe is aan aan verandering.”

“Met haar rijke levenservaring weet Cleo helder en duidelijk over te brengen wat er nodig is om jezelf en je leven weer back on track te krijgen.” – Annabel Leshoven

“On a mission is een programma dat mij heeft geholpen mijzelf beter te begrijpen. Het heeft mij geholpen om rust in te bouwen in mijn leven en een actieplan op te zetten om grote verandering teweeg te brengen door middel van kleine stappen. ” – Sannah Bodopessy

FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer start dit online programma?

Je kunt je nu aanmelden voor de earlybird prijs van €99,- en kan door het hele jaar starten met het programma.

Voor wie is dit online programma geschikt?

Voor mannen en vrouwen die zichzelf opnieuw willen uitvinden en een leven met meer balans, geluk en succes willen creëren voor zichzelf en via kleine stappen naar grote resultaten willen gaan.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden voor het online programma?

Je kunt je het hele jaar door aanmelden.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na dit interactieve online programma sta je krachtiger en zelfverzekerder in het leven. Daarnaast zul je beter kunnen omgaan met stress, begrijp je waar je zwaktes liggen en heb je een helder actieplein om middels kleine stappen een fijn en succesvol leven te gaan leven. Het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw leven: jij bent nu officieel on a mission!

Wat als mijn vraag niet hiertussen staat?

Stuur een mail naar cleo@cleoepskamp.nl en ik zal zo snel mogelijk je vraag via de mail beantwoorden.